DE BAND

Dina Heeringa – Zang

Vanaf hele jonge leeftijd hield ze al van muziek, dansen en zingen. Ze droomde er altijd al van om zangeres te worden. Zingen in musicals op school vond ze prachtig om te doen, ook zong ze in een kinderkoor.

Op latere leeftijd is ze zanglessen gaan volgen en is ze lange tijd in de gospel en gospelrockmuziek actief geweest. Uiteindelijk wilde ze toch meer en ging ze op zoek naar een reguliere band. Ze heeft een aantal jaren in muziekland rond geshopt, audities gedaan en in verschillende bands met veel plezier gezongen.  

Uiteindelijk kwam in 2013 coverband WHYNOTLIVE! op haar pad en werd ze de frontvrouw. Ze geniet ieder moment nog steeds van de veelzijdige repertoire, de muziek en het zingen. Ze heeft in WHYNOTLIVE! helemaal haar draai gevonden! 

———————————

Germ van der Schaar – Gitaar & Zang

Ik ben Germ en gitarist van deze geweldige band. Het gitaarspelen heb ik van mijn vader geleerd en na het horen van de muziek van Dire Straits wist ik het zeker dit wil ik. Ik speel inmiddels mooi wat jaren met veel plezier bij deze band. Mijn favoriete gitaristen zijn Steve Lukather van Toto en Joe Satriani. Ik speel voornamelijk op Music Man Luke en Gibson Les Paul Studio. Versterkers Engl Souvereign en Boss Katana. Ik hoop dat ik je snel eens zie bij één van onze optredens. 

 

 ——————————–

 

Jan de Vries – Basgitaar & Zang

Op zijn 14e is hij met wat vrienden zijn  eerste bandje The Solid Links begonnen. Ze speelden eigen nummers en covers. Twee jaar later is hij gestopt omdat hij liever covers speelde. Hij heeft toen de band WHYNOTLIVE!? opgericht. Eind jaren ’80 en begin jaren ’90 hebben ze bij heel wat bands in het voorprogramma mogen spelen o.a. Herman Brood, Vitesse, Powerplay, Drukwerk, Urban Heroes en I’ve got the bullets. En natuurlijk hebben ze ook veel  in kroegjes, cafe’s en grote feesttenten gespeelt. O.a. 2x de nacht van Bozum. 

———————————

 

Jelle Terpstra – Toetsen 

—Terug van weggeweest—

Sinds januari 2022 is Jelle weer terug, en het klinkt weer als van ouds

 

—————————


Andries Tacoma – Drummer

Andries sinds september 2022 onze nieuwe drummer